Datavägen 12A

Kontor, 347m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns ett trevligt kontor om 347 kvm i Sisjön till uthyrning. Lokalen har 6 kontorsrum i olika storlekar, konferensrum, pausrum, fikarum, toalett och dusch samt ett lager/verkstads rum. Det finns också möjlighet till att hyra en lagerdel med dubbeldörr i markplan. Busshållplats finns i närområdet och trafikeras med två linjer, 88 och 84.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

347m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna.

Kommunikationer

God kummunikation med busslinje 88 eller 186 till hållplats Datavägen. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen