Datavägen 12A

Kontor/Lager, 347m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns ett trevligt kontor om 347 kvm i Sisjön till uthyrning. Lokalen har 6 kontorsrum i olika storlekar, konferensrum, pausrum, fikarum, toalett och dusch samt ett lager/verkstads rum. Det finns också möjlighet till att hyra en lagerdel med dubbeldörr i markplan. Lagerdel är ca 90kvm. Lagerdörr är 2.20m bred och 2.5m hög. kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

347m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

God kummunikation med busslinje 88 eller 186 till hållplats Datavägen. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen