Datavägen 12A

Kontor/Lager, 446m² , Högsbo-Sisjön
Nyrenoverat och ljus kontorslokal om 446 kvm i centrala i Sisjön. Modern och trevlig arbetsmiljö med dagsljus i flera vädersträck. Fastigheten ligger i Sisjöns industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Direkt närhet till all tänkbar service i ett expansivt område.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

446m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna.

Kommunikationer

God kummunikation med busslinje 88 eller 186 till hållplats Datavägen. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen