Datavägen 10 C

Kontor, 395m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokalen är belägen på plan två och har ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Planlösningen innefattar både öppen planlösning med välkomnande loungeyta och ett luftigt lunchrum samt både mindre och större kontorsrum med plats för flera arbetsplatser. Lokalen har även ett showroom, mötesrum och konferensrum samt toaletter, dusch och praktiska förrådsutrymmen. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

395m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 84 och 184 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen