Datavägen 1

Övrig lokal, 425m² , Högsbo-Sisjön
Vårdlokal (för momsad verksamhet) om 425 kvm med bra placering i Sisjöns shoppingområde. Lokalen går även att ställa/bygga om till kontorsytor. I samma fastighet finns grannar som t.ex. Willys, SEB, Clas Ohlson, XXL, restauranger och café. Fantastiskt läge med närhet till service, butiker och restauranger. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer inom promenadavstånd. Lätt åtkomst till lederna Västerleden, Söderleden, Dag Hammaskjöldsleden och Säröleden. Perfekt för den bilburne!

Fakta

Lokaltyp

Övrig lokal

Storlek

425m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Service

All tänkbar service finns i närområdet

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen