Byfogdegatan 11

Kontor, 250m² , Gamlestaden
En lokal om 250 kvm som erbjuder högt i tak, bra ljusinsläpp tack vare stora fönster samt egen entré. Kontorslokalen är flexibel där det finns både öppna ytor för kontorslandskap samt ytor för förvaring och skapande. Det finns omkring 10-12 arbetsplatser där det finns möjlighet att påverka planlösning om så önskas. Ett extra plus är att lokalen erbjuder en innergård.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

250m²

Lokalnummer

Byfogdegatan 11

Omgivning

Gamlestaden, här sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Under de närmsta 10 åren kommer det ske stora förändringar i Gamlestaden där stadsdelen kommer förtätas och växa ihop. Här kommer större ytor för kontor, handel samt bostäder skapas. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen till en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit alltmer attraktivt för företag. Området ligger nära stora trafikleder där man når Göteborgs centrum med bil på 5 minuter. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

God kommunikation finns med både buss- och spårvagnslinjer samt enkelt att ta sig med bil.

Service

Det finns tillgång till matbutik, gym och restaurang i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen