Britta Sahlgrens Gata 8C

Kontor, 1100m² , Högsbo-Sisjön
Denna kontorslokal är i behov av en totalrenovering vilket gör att man kan påverka både ytskikt samt planlösning. Kontoret är ljust med en modern och inbjudande entré på våning 3. Det finns även möjlighet att bygga ihop med intilliggande kontor för att få en totalyta om ca 1100 kvm. Närområdet bjuder på ett stort serviceutbud med flera restauranger, köpcentrum och gym. Det finns god kommunikation med busshållplats nära fastigheten samt enkelt att ta sig med bil. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1100m²

Lokalnummer

Britta Sahlgrens Gat

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

God anslutning till övergripande trafikledsnätet samt tillgång till kollektivtrafik inom gångavstånd.

Service

I närområdet finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen