Britta Sahlgrens Gata 8c

Kontor/Lager, 815m² , Högsbo-Sisjön
I denna strategiska lokal har ni allt på ett våningsplan. Lokalen är på 815 kvm och rymmer både kontorsrum, konferensrum, trevligt pentry med pausyta, lager och omklädningsrum. Port finns. Fastigheten har bra skyltläge och parkering finns i anslutning till lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

815m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter. .

Kommunikationer

God anslutning till övergripande trafikledsnätet samt tillgång till kollektivtrafik inom gångavstånd.

Service

I närområdet finns god service med trevliga lunchrestauranger och Shoppingcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen