Britta Sahlgrens Gata 8c

Kontor, 385m² , Högsbo-Sisjön
Mycket attraktiv lokal i fastighet med mycket bra ljusinsläpp. Lokalen är belägen på plan 3 med hiss och entrén till kontoret är via ett attraktivt glastrapphus som är nybyggt sedan år 2008. Kontorslokalen är i behov av total renovering vilket ger möjlighet att påverka både ytskikt och planlösning. Exempelbilder på planlösning visar lokalens höga potential. Fri parkering utanför entrén. Det attraktiva och lättillgängliga läget gör det lätt för kunder att hitta hit. Goda allmänna kommunikationer via två busslinjer som trafikerar busshållplatsen utanför fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

385m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde till Sisjön norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Precis utanför fastigheten finns busshållsplats där buss nr 82 och nr 758 trafikerar med ca 30 minuters mellanrum och tar dig snabbt och enkelt till centralstationen .

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen