Britta Sahlgrens Gata 8c

Kontor, 385m² , Högsbo-Sisjön
Kontoret är i behov av total renovering vilket gör att man kan kan påverka både ytskikt samt planlösning. Kontoret är ljust och har en modern och inbjudande entré på våning 3. Goda allmänna kommunikationer via två busslinjer som trafikerar busshållplatsen utanför fastigheten och restauranger, gym och dagligvaruhandel i närheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

385m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Precis utanför fastigheten finns busshållsplats där buss nr 82 och nr 758 trafikerar med ca 30 minuters mellanrum och tar dig snabbt och enkelt till centralstationen .

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen