Bergfotsgatan 4

Kontor, 750m² , Lackarebäcks industriområde
Nu fylls Tornet, de vita husen på höjden i Södra Porten, med spännande innehåll med tillträde årsskiftet 2022/2023. Här finns stor möjlighet till att anpassa lokalerna efter era behov på ett eller flera helt egna våningsplan. Eller välja ett mindre flexkontor utan lång bindningstid. 750m2 per våningsplan. Finns även mindre lokalytor.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

750m²

Lokalnummer

Bergfotsgatan 4

Omgivning

I Södra Porten, på en plats mellan stad och natur, samsas hus från olika tider, i olika stilar. Här ryms allt från stora samhällsaktörer och försäkringsbolag till möbelformgivare och hundutbildningar. Kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.

Kommunikationer

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Service

Entrétorg, gemensamma möteslokaler, invändigt cykelrum, omklädningsrum och innergård i fastigheten. Två lunchrestauranger, stor konferensanläggning och cateringmöjligheter i området. F&S träningsanläggning ligger ett par minuters promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen