Bergfotsgatan 2

Kontor, 13500m² , Lackarebäcks industriområde
Det finns nu möjlighet att hyra lokaler från 500 kvm upp till 13 500 kvm i Lackarebäck. Lokalerna kommer anpassas tillsammans med er och lokalerna kommer innehålla teknik som konkurrerar med nyproduktion för att göra inomhusklimatet till modern standard. Området är väletablerat med flera framgångsrika och det finns gott om parkeringsplatser och goda kommunikationer med en buss som avgår var 10:e minut. I området finns även fina grönytor, två lunchrestauranger, reception, konferensanläggning, omklädningsrum, styr och ställ och gott om parkeringsplatser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

13500m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategiskt område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Området har bra kollektiva förbindelser, hållplatsen Bergfotsgatan ligger 2 minuters promenad från fastigheten och det tar enbart ca 18 minuter att promenera till Mölndals station. Det är smidigt att ta sig ut på E6 och E20.

Service

I närområdet finns två lunchrestauranger och det är smidigt att ta sig till centrala Mölndal där det finns ett stort utbud av restauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen