Bergfotsgatan 10

Kontor/Lager, 578m² , Lackarebäcks industriområde
Här erbjuds en mellanstor kombilokal med kontor och lager. Lokalytan går att anpassa efter verksamhetens behov. Fönster löper runt hela fasaden och släpper in mycket ljus. Lokalen ligger på bottenplan i suterräng och utanför ligger den vackra bokskogen som är perfekt både för promenader och träning. Vid fastigheten finns fria parkeringar för er och era kunder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

578m²

Lokalnummer

Bergfotsgatan 10

Omgivning

I Södra Porten, på en plats mellan stad och natur, samsas hus från olika tider, i olika stilar. Här ryms allt från stora samhällsaktörer och försäkringsbolag till möbelformgivare och hundutbildningar. Kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.

Kommunikationer

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Service

I kvarteren finns även en stor konferensanläggning, bemannad reception och flera trevliga lunchrestauranger. F&S träningsanläggning ligger ett par minuters promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen