Barlastgatan 2

Kontor, 580m² , Majorna
Välkommen till Amerikahuset som ligger centralt beläget i Göteborg med vacker utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Nu finns en trevlig kontorslokal om 580 kvm till uthyrning. Lokalens planlösning har idag kontorsrum men den kan anpassas till nya hyresgäster med en mer öppen planlösning om så önskas. Fastigheten har en fin innegård som vid fint väder passar perfekt för pauser eller möten utomhus. Det här är en trevlig kontorslokal med mycket karaktär som vi varmt kan rekommendera. Kontakta gärna oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

580m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Nära till både buss och spårvagnshållplatser.

Service

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen