Barlastgatan 2

Kontor, 580m² , Majorna
Välkommen till Amerikahuset som ligger centralt beläget i Göteborg med vacker utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Nu finns en trevlig kontorslokal om 580 kvm till uthyrning. Lokalens planlösning har idag kontorsrum men den kan anpassas till nya hyresgäster med en mer öppen planlösning om så önskas. Fastigheten har en fin innegård som vid fint väder passar perfekt för pauser eller möten utomhus. Det här är en trevlig kontorslokal med mycket karaktär som vi varmt kan rekommendera. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

580m²

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Nära till både buss och spårvagnshållplatser.

Service

Bara en kort promenad från fastigheten finns Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen