Barlastgatan 2

Kontor, 167m² , Masthugget
Ny renoverad kontorslokal om 167 kvm med mycket karaktär. Här sitter man centralt i Göteborg i en anrik byggnad känd under namnet Amerikahuset. Lokalen har fönster i tre väderstreck och har en blandad planlösning med både kontorsrum och öppna ytor. Lokalen är ljus och luftig och har ett trevligt pentry i mitten av lokalen. Lokalen är lättmöblerad och det finns möjlighet till snabbt tillträde. Här sitter man med närhet till all tänkbar service och bara ett stenkast ifrån vattnet. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området och bra kollektiva kommunikationer med spårvagnslinjerna 3, 9 och 11 som trafikerar hållplatsen Masthuggstorget endast 400 meter från fastigheten. I närområdet finns bra service med närhet till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna med trevliga lunchrestauranger och caféer. Kontakta oss för mer information

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

167m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt. Fastigheten ligger centralt belägen söder om Oscarsleden vid Göta älv.

Kommunikationer

Nära till både buss och spårvagnshållplatser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen