Bäckstnesgatan 13

Kontor/Lager, 375m² , Eklanda
Denna lokal erbjuder både kontor, lager samt showroomsyta om 375 kvm. Lokalen är fräsch och ligger strategiskt bra till med närhet till de stora trafiklederna samt all önskvärd service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

375m²

Lokalnummer

Bäckstensgatan 13

Omgivning

Eklanda, som är ett industriområde i Mölndal, är ett av Nordens största företagsområden. Inom det närmsta väntas området växa samman med Mölndal då det planeras för ny bebyggelse på åkermarken mellan de båda områdena. I övrigt projekteras det för en ny stadsdel, Västra Eklanda, som kommer att ligga jämte Eklanda. Området har ett bra läge med närhet till såväl handel som natur och goda kommunikationer. Eklanda har ett flertal busshållplatser som trafikeras av ett flertal linjer. För den bilburna finns närhet till Järnbrottsmotet samt Åbromotet vilket gör det enkelt att resa mot samtliga väderstreck.

Kommunikationer

Strategiskt läge nära de stora lederna.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421 ligger i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen