Bäckstensgatan 13

Kontor, 413m² , Eklanda
Välkommen till vår lediga industrilokal i Mölndal. Här finns en välplanerad lokal som passar en rad olika verksamheter. I lokalen finns både god takhöjd samt industriportar. I området finns all tänkbar service i form av restauranger, butiker och tjänster. Fem minuters promenad bort finns hållplatsen Bäckstensgatan där busslinje 751 anknyter. Inne i Sisjöns Industriområde finns ytterligare busslinjer. Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna via Järnbrottsmotet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

413m²

Omgivning

Området Eklanda, som ligger i Högsbo-Sisjö industriområde, har direkt närhet till såväl handel som natur och kommunikationer. Industriområdet är i nuläget Nordens största företagsområde och mellan Eklanda och närliggande stadsdelen Sisjön planeras i nuläget en ny stadsdel, Västra Eklanda, som beräkas stå klar 2021.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen