August Barks gata 6

Kontor, 425m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokal om 425 kvm med blandad planlösning i centrala Högsbo. Lokalen har en blandad planlösning med rumsindelade cellkontor, öppet kontorslandskap och trevliga öppna pausytor. Lokalen är mycket flexibel och kan med enkelhet anpassas efter önskemål. Lokalens strategiska placering erbjuder närhet till all tänkbar service (butiker, tjänster, restauranger mm.). Vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet busslinjer, t.ex. 84, 186, 751 och 758. För den bilburne finns även närhet till flera stora leder via Järnbrottsmotet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

425m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Service

All offentlig och kommersiell service med butiker och lunchrestauranger finns inom ett par minuters avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen