August Barks gata 6

Kontor, 540m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokal i markplan med fint ljusinsläpp samt med strategisk placering i centrala Högsbo. Lokalen kommer att genomgå en renovering vilket inbjuder till stora möjligheter att påverka utformningen av lokalen utefter behov och önskemål. Närhet till offentlig och kommersiell service via Köpcentrum 421 samt intilliggande handelsområde. Bra allmänna kommunikationer, busslinje 83, 84 samt 751 stannar intill fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

540m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Service

All offentlig och kommersiell service med butiker och lunchrestauranger finns inom ett par minuters avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen