August Barks gata 6

Kontor, 265m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig kontorslokal om 265 kvm med strategisk placering mellan Radiomotet och Köpcentrum 421. Lokalens yta fördelas idag på rumsindelade kontorsrum men kan anpassas enligt önskemål och behov. Närhet till offentlig och kommersiell service via Köpcentrum 421 samt intilliggande handelsområde. Bra allmänna kommunikationer, busslinje 83, 84 och 751 stannar intill fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

265m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Service

All tänkbar service inom ett par minuters bilavstånd

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen