August Barks gata 30B

Kontor/Lager, 1671m² , Högsbo-Sisjön
Bra lager om ca 1411 kvm med 5 m till tak och två portar varav en markport med ramp och en med lastbrygga. Ljust kontor om ca 259 kvm plan 2 nås via trapphus med hiss. Kontoret har även direkt anslutning till lagerdelen via interntrappa. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1671m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik. Busshållplats Köpcentrum 421 ligger 4 minuters promenad från fastigheten och trafikeras av linje 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan som är knutpunkt för kollektivtrafiken på 13 minuter. Läget erbjuder dig också närhet till Dag Hammarsköldsleden som smidigt tar dig vidare till E6 och E20.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen