August Barks gata 25

Kontor, 495m² , Högsbo-Sisjön
Ljus och trevlig kontorslokal om 495 kvm med strategiskt läge i Högsbo. Ytan har en blandad planlösning och har såväl rumsindelade cellkontor som ett öppet kontorslandskap. Vidare finns även reception, kapprum, ett rymligt pentry och ett större förråd. Lokalens strategiska placering erbjuder närhet till all tänkbar service (butiker, tjänster, restauranger mm.). Vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet busslinjer, t.ex. 84, 186, 751 och 758. För den bilburne finns även närhet till flera stora leder via Järnbrottsmotet. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

495m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna är mycket goda, tre bussar stannar utanför byggnaden och går till hållplats August Barks Gata. Smidigt att ta sig med bil.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen