August Barks Gata 23

Kontor, 112m² , Högsbo-Sisjön
Kontorslokal med riktigt bra läge i Högsbo, ett stenkast från köpcentrum 421. Lokalen är idag rumsindelad men går att anpassas efter inflyttande hyresgästs behov. Möjlighet att påverka placering av pentry/matplats. Lokalens fönster ger ett trevligt ljusinsläpp. Parkering finns runt fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

112m²

Lokalnummer

August Barks Gata 23

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stanna i närområdet samt smidigt att ta sig med bil.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen