August Barks Gata 23

Kontor, 360m² , Högsbo-Sisjön
Ett bra disponerat kontor som idag erbjuder rum i varierande storlekar. I mittkärnan av lokalen finns pentry, förråd och kapprum placerat samt tre toaletter varav en med dusch. Vill ni ha delar av kontoret mer öppet ? Då anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov. Ett fritt och härligt läge med många fönster och ypperligt bra skyltläge i Högsbo´s mest välbesökta rondell. Här får ni utmärkt exponering av ert varumärke ! Med köpcentralt 421 som närmsta granne får ni lättare ihop vardagspusslet. I direkt närheten finns även friskvårdsalternativ med bland annat gym och padel samt populära lunchrestauranger. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

360m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stanna i närområdet samt smidigt att ta sig med bil.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen