August Barks Gata 2

Kontor/Lager, 1447m² , Högsbo-Sisjön
Med ett av de bättre logistiklägena i Högsbo finner ni denna kombinationslokal med kontor/lager/butiksyta om 1.447 m2. Lager/butiksytan är öppen och utan störande pelare. Här finns även en tillhörande inhägnad gårdsyta om ca 650 m2. I området finns det flera större butikskedjor inom detaljhandeln och proffshandeln.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1447m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer stannar i närheten. Nära till trafikleder (Söderleden, Västerleden och Dag Hammarskölds Led (158:an). 5 min bilresa till Linnéplatsen. Från fastigheten kan når man lätt busslinjer 82, 83, 84, 88, 186, 751 och 758. Med buss så tar du dig snabbt till Frölunda Torg där språvagnslinjer 1,7 och 8 går ifrån.

Service

Allt tänkbar service i närheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen