August Barks Gata 2

Kontor, 550m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig kontorslokal om 550 kvm på våningsplan två med strategiskt läge i Sisjöns Shoppingområde. Lokalen är i nuläget fördelad på öppen kontorsyta men kan anpassas efter önskemål och behov. Fastigheten ligger intill E6:an vilket gör det enkelt att ta sig runt med bil. Parkering finns att hyra. Promenadavstånd till hållplatserna Frölunda Smedja och Lona Knapes Gata som trafikeras av busslinjer 82, 83, 84, 88, 186, 751 och 758. Med buss så tar du dig snabbt till Frölunda Torg där språvagnslinjer 1,7 och 8 passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

550m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer stannar i närheten. Nära till trafikleder (Söderleden, Västerleden och Dag Hammarskölds Led (158:an). 5 min bilresa till Linnéplatsen.

Service

Allt tänkbar service i närheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen