August Barks gata 1

Lager, 2420m² , Högsbo-Sisjön
En lagerlokal i det expansiva Högsbo industriområde. Lagerlokalen är på 2420 kvm och ligger på plan 1 med 2-3 markportar och en takhöjd på 5,5 meter. Fastigheten har ett bra skyltläge mot Söderleden och parkering finns i direkt anslutning till fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

2420m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda bussförbindelser i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Det finns god service i området med trevliga lunchrestauranger och närhet till Köpcentrum Frölunda torg och 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen