Åskvädersgatan 13

Industri/verkstad, 670m² , Biskopsgården
Vi kan nu erbjuda denna mycket praktiska verkstads-/kombinationslokal om totalt ca 670 m2 att hyra. Läget är mycket bra i Biskopsgårdens strategiskt placerade industriområde, i direkt anslutning till viktiga trafikleder, till och från bl. a hamnen och de stora industriföretagen på Hisingen. I verkstadshallen, med bra takhöjd, fnns en (1) rejäl markport och även en travers. Utanför verkstadshallen finns den väl tilltagna och egna inhägnade gården om 800 m2. Här finns bra kontors-/personalytor, inkl kontor, kök/matplats och omklädningsrum. Passande verksamheter kan ex. vara , serviceverkstad, uppställning entreprenadmaskiner, arbetsfordon, etc.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

670m²

Lokalnummer

(kopia)

Omgivning

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framförallt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen