Askims Verkstadsväg 7

Kontor/Lager, 932m² , Högsbo-Sisjön
Lager & kontor om ca 932 m (lager ca 601m /kontor ca 331m ) bra läge i Sisjön. Kontor anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Lager med 2st markportar. Parkering direkt utanför entrén och utomhusytor för uppställning/inhägnad. I området finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

932m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8 16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10 14 miu

Service

I området finns allt ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen