Askims Verkstadsväg 4

Kontor/Lager, 505m² , Högsbo-Sisjön
Kombinationslokal om 505kvm är i dagsläget utformad med en kontorsdel och en lagerdel. Det går för den som önskar att göra om till bara kontor. Till lokalen finns både en entré och en port till lagerdelen. Ytorna anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Till lokalen finns även parkeringsplatser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

505m²

Lokalnummer

Askims Verkstadsväg

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar Sisjön Handelscentrum. Lätt att komma ut på trafikleder med bil.

Service

All tänkbar service i direkt anslutning i Sisjön/Högsbo.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen