Askims Verkstadsväg 4

Kontor/Lager, 505m² , Högsbo-Sisjön
Kombinationslokal om 505kvm är i dagsläget utformad med en kontorsdel och en lagerdel. Det går för den som önskar att göra om till bara kontor. Till lokalen finns både en entré och en port till lagerdelen. Ytorna anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Till lokalen finns även parkeringsplatser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

505m²

Lokalnummer

Askims Verkstadsväg

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar Sisjön Handelscentrum. Lätt att komma ut på trafikleder med bil.

Service

All tänkbar service i direkt anslutning i Sisjön/Högsbo.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen