Askims Verkstadsväg 4

Kontor/Lager, 1450m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns en ljus och trevlig kontorslokal om totalt ca 956vm att hyra i Sisjön. Till lokalen finns det även möjlighet att förhyra lager om ca 375kvm + inhägnad mark om ca 800 kvm. I dagsläget består största delen av lokalen av kontorsrum, men det finns även öppen planlösning/gemensamma ytor. Planlösning och ytskikt kan anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Möjlighet till korttidsavtal vid förhyrning i befintligt skick. Lunchrestaurang finns i huset

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1450m²

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar Sisjön Handelscentrum. Högsbo-Sisjön har ett strategiskt läge med närhet till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen