Aröds Industriväg 62

Kontor/Lager, 300m² , Hisings Backa
Ta chansen att hyra denna perfekta industrilokal med separat kontor och verkstadsdel. Till lokalen tillhör även en närliggande inhägnad uppställningsyta med två grindar på cirka 750 kvadratmeter. Lokalen är strategiskt placerad endast ett stenkast ifrån Backaplans handelsområde. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

300m²

Lokalnummer

Aröds Industriväg 62

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa..

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen