Aröds Industriväg 60

Kontor, 197m² , Hisings Backa
Nu finns en trevlig kontorslokal om 197 kvm till uthyrning i Aröds Industriområde. Lokalen är fördelad på tre kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum samt pentry och pausyta. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

197m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplatsen Stora Arödsgatan ligger 5 minuters promenad från fastigheten och tar dig till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen på bara 6 minuter.

Service

Fastigheten är beläget i de centrala delarna av Aröds Industriområde med närhet till Backaplans handelsområde. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen