Aröds Industriväg 60

Kontor, 197m² , Hisings Backa
Nu finns en trevlig kontorslokal om 197 kvm till uthyrning i Aröds Industriområde. Lokalen är fördelad på tre kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum samt pentry och pausyta.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

197m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen Stora Arödsgatan ligger 5 minuters promenad från fastigheten och tar dig till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen på bara 6 minuter.

Service

Fastigheten är beläget i de centrala delarna av Aröds Industriområde med närhet till Backaplans handelsområde. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen