Argongatan 9

Kontor, 800m² , Åbro
Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 500 m2. Lokalen är luftig med möjlighet till öppen/blandad planlösning. Bra ljusinsläpp och med fin vy över Mölndal. Direktaccess till fastighetens takaltan. Utöver interiör total renovering har även fastigheten fått en modern facelift exteriört. Prisvärt kontorsalternativ i ett smart läge, med lätt access till bra kollektivtrafik direkt utanför. Parkering direkt utanför och busshållplats 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

800m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både Söderleden och E6:an. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen