Argongatan 2D

Kontor, 950m² , Åbro
Modern och trevlig kontorslokal om 950 kvm med placering i expansiva Mölndal. Lokalen har en rumsindelad planlösning där rumsindelade cellkontor i varierande storlek kompletteras med sociala ytor i form av konferensrum, pausytor samt ett socialt pentry. Strategisk placering med närhet till flertalet lunchrestauranger samt med direkt anslutning till stora leder. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats AstraZeneca som trafikerar busslinje 25, 760 och Lila Express.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

950m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

5 minuters promenad till busshållplats AstraZeneca. Härifrån går bland annat buss 758 som tillsammans med spårvagn tar er till Korsvägen på 20 minuter och Lila expressbussen som tar dig till Frölunda Torg på 17 minuter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen