Arendals Skans 23

Kontor, 739m² , Hisingen
Flexibel kontorslokal passande mindre startupbolag inom fordonsindustrin eller logistikbranschen. Lokalen är placerad i Göteborgs industri- och logistikcentrum och är byggd som ett U vilket skapar flexibla ytor där man vid behov enkelt kan flytta på innerväggar. Det finns plats för både öppna kontorslandskap, men även för avskilda kreativa hörnor samt trevliga pausytor med loungemöbler. Det finns även tillgång till uteplats på innergården. Området står inför en spännande utvecklingsresa genom ett flertal utvecklingsprojekt inom de närmsta åren.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

739m²

Lokalnummer

Arendals Skans 23

Omgivning

Arendal, här skapar nya företag sin historia i det före detta varvsområdet. Med närhet till Göteborgs hamn, idéer från Lindholmen och produktionen i Torslanda har området kunnat skapa den perfekta positionen som ett logistikcenter i världsklass. Området trafikeras av fyra busslinjer och för den bilburna finns närhet till stora leder.

Kommunikationer

God kommunikation i området med flera busslinjer.

Service

Det finns det även restauranger, gym, grönytor samt en småbåtshamn på området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen