Arendals skans 23

Kontor, 1212m² , Hisingen
Välkommen till en flexibel kontorslokal som är utformad som ett stort E med konferensrum och öppna kontorslandskap tillsammans med två pentrys och flera mindre rum längs med lokalens huvudkorridor. I lokalens tre ben ligger mindre kontorsrum och öppna ytor som passar utmärkt för kreativa miljöer och pausytor med loungemöbler och flexibla arbetsplatser. Detta är en kreativ lokal för en kreativ verksamhet. Dess unika planlösning gör kontorslokalen väldigt flexibel då rummen enkelt kan nyttjas till såväl konferensrum, som öppna kontorslandskap. Flera av väggarna är dessutom enkla att flytta på eller ta bort vid eventuellt behov.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1212m²

Omgivning

Arendal, här skapar nya företag sin historia i det före detta varvsområdet. Med närhet till Göteborgs hamn, idéer från Lindholmen och produktionen i Torslanda har området kunnat skapa den perfekta positionen som ett logistikcenter i världsklass. Området trafikeras av fyra busslinjer och för den bilburna finns närhet till stora leder.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva kommunikationer i närområdet med busslinjer.

Service

Det finns restauranger, gym samt en småbåtshamn på området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen