Ångpannegatan 1

Lager, 205m² , Hisingen
Lager/verkstad med port. En rymlig lokal som erbjuder en praktisk arbetsyta med inhägnad uppställningsyta utanför, för varor eller fordon. Närhet till Handelsområdet Backaplan och 10 minuters promenad till Hjalmar Brantingsplatsen, som trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

205m²

Lokalnummer

Ångpannegatan 1

Omgivning

Backaplan på Hisingen är ett av Sveriges största handelsområden. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer, 10 minuters promenad till Hjalmar Brantingsplatsen. Hisingen, här finns både landsbygd, pittoreska bad samt livliga stadsdelar. Här ligger Torslanda, Björlanda, Hisings Backa, Eriksberg, Lundby, Säve och Länsmansgården. Alla dessa områden erbjuder unika kvaliteter. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen