Anders Personsgatan 14-16

Kontor, 610m² , Gårda
Området Gårda genomgår en stor förändring med flera nybyggnationer och allt fler företag söker sig till detta centrala och attraktiva område i Göteborg. Nu finns en ljus och rymlig kontorslokal till uthyrning. Lokalen har en blandad planlösning med både kontorsrum, konferensrum och ett fint pentry samt pausyta. Det finns dessutom en härlig terrass som brukar vara populär på pauser eller luncher när vädret tillåter. Till Gårda är det enkelt att ta sig med bil och det finns parkeringsmöjligheter i både låst garage och P-däck. Bra cykelvägar finns också och det tar bara 20 minuter att promenera till Centralstationen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

610m²

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

God bussförbindelse med linje 60 till hållplats Vagnhallen Gårda. Svingeln, en knytpunkt för kollektivtrafiken, ligger endast 5 min promenadavstånd härifrån. Nära till motorväg E6 och E20. Närhet till Ullevimotet och parkeringsmöjlighet i P-hus på gatan mitt emot.

Service

I närområdet finns också matbutik, café, kiosk och lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen