Anders Personsgatan 14-16

Kontor, 300m² , Gårda
Nu finns en kontorslokal om 300 kvm till uthyrning i Gårda som ligger enbart 15 minuters promenad från Centralstationen. Det är smidigt att ta sig till fastigheten med både kollektivt och cykel. Lokalen är belägen på plan 2 och är anpassad till ca 20 arbetsplatser. Här finns både ett större öppet landskap samt mindre arbetsrum i varierande storlekar. Lokalen har bra förvaring samt en trevlig lounge med tilliggande pentry.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

God bussförbindelse med linje 60 till hållplats Vagnhallen Gårda. Svingeln, en knytpunkt för kollektivtrafiken, ligger endast 5 min promenadavstånd härifrån. Nära till motorväg E6 och E20. Närhet till Ullevimotet och parkeringsmöjlighet i P-hus på gatan mitt emot.

Service

I närområdet finns också matbutik, café, kiosk och lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen