Anders Carlssons gata 12

Kontor, 650m² , Norra Älvstranden
Missa inte chansen att hyra ett helt hus! Vår fastighet Riverside har ett unikt och avskilt läge granne med kajkanten, i två plan med fantastisk utsikt över älven. Övervåningen består av stora - och med vikvägg delbara - öppna ytor, konferensrum, och kök i mitten. På bottenvåningen finns flera kontorsrum, omklädningsrum, med mera. Byggnaden har en härlig känsla och många fina detaljer

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

650m²

Omgivning

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen