Ånäsvägen 44

Kontor, 210m² , Olskroken
Mindre kontor om 210 kvm högst upp i gamla anrika fastigheten Pellerins Margarinfabrik. Lokalen iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst. Närhet till E20 och kollektivtrafik. Garage och parkeringsplatser finns att hyra i fastigheten. Gångavstånd till Olskrokstorget med all tänkbar service. Goda allmänna kommunikationer via Redbergsplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

210m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framför allt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda, det är nära till både buss och spårvagnslinjer 6 och 8.

Service

Gångavstånd till Olskrokstorget med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen