Aminogatan 18

Kontor/Lager, 1376m² , Åbro
Den här fastigheten ligger belägen i Åbro med grannar som Ahsell, Derome och Tesla. Bottenvåningen om 765 kvm disponeras idag som lager/verkstad samt en butiksdel och har en fri takhöjd om ca 6 meter med markport. Övre våningen om 633 kvm nyttjas idag som kontor/utställning men kan ställas om till plocklager, showroom m.m. Möjligehte till skyltning mot Aminogatan och Söderleden. God tillgång till parkeringsplatser samt laddplatser för elfordon. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1376m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Expressbuss går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig med buss, spårvagn och pendeltåg till fastigheten. Närmaste busshållplats ligger inom några minuters gångavstånd. Med bil tar du dig enkelt till lokalen via Söderleden eller Kungsbackaleden.

Service

På nära promenadavstånd finns den populära lunchrestaurangen Kock & Rock. Lite längre bort i området Åbro finns flertalet lunchrestauranger och annan service. På 5-10 minuter med bil nås Mölndals Centrum och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen