Amalia Jönssons gata 7-9

Kontor/Lager, 800m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns en kontors- och produktionslokal med tillhörande lager i blandad planlösning om ca 800 kvm till uthyrning i Högsbo. Fördelningen är ca 300 kvm lager och 500 kvm kontor/produktion. Det finns möjlighet att anpassa lokalen efter kommande hyresgästs behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

800m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Lättillgängligt att nå med både bil och kollektivtrafik.

Service

Stort utbud av faciliteter i närområdet med intilliggande butiker, restauranger samt köpcentrum 421 och Sisjöns handelsplats.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen