Alfagatan 9

Kontor, 550m² , Mölndal
Här kan vi presentera ett riktigt fint kontor och/eller showroom med bra och lättillgängligt läge i Mölndal/Jolens företagsområde. Kontoret är luftigt, med mycket glas och med bra takhöjd. Lokalens ytskikt håller hög kvalitet och lokalen är fräsch, då den ligger i en relativt nybyggd fastighet. Då lokalen ligger i markplan kan den passa för kontor/lättlager, showroom och/eller annan verksamhet som värderar fördelarna med markplan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

550m²

Lokalnummer

Alfagatan 9

Omgivning

Området ligger nära Mölndals centrum och sköna naturområden. Ett expansivt område med många nybyggnationer med bostäder, kontor och butiker. Här har du Pedagogen Park företags- och servicecentrum som granne.

Kommunikationer

Nära till Söderleden och Centrala Mölndal. Bra kollektiva förbindelser.

Service

Bra service och lunchrestauranger i området. Steinbrenner & Nyberg bageributik och café ligger på samma gata och ett stenkast bort har du Pedagogen Parks serviceutbud. 5 minuter med bil till Mölndals innerstad.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen