Ålegårdsgatan 5

Kontor, 165m² , Åbro
Nu finns ett mycket välplanerat kontor till uthyrning i Mölndal med bra hyra. Lokalen har en öppen känsla och är fördelad på sex kontorsrum varav ett är ett större rum med plats för flera arbetsplatser. Lokalen har också kapprum, två toaletter, pentry och förråd. Lokalen har en flexibel planlösning som går att ändra efter intressentens behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

165m²

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil via E6. Går fint att ta sig med buss från centrala delarna av Göteborg.

Service

Nära till Hills golf klubb, bensinstation och restaurang.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen