A Odhners Gata 7

Kontor/Lager, 801m² , Högsbo-Sisjön
Här finns nu möjlighet att hyra en representativ kontorslokal med tillhörande lager/produktionsytor om totalt ca 801 m². Ytorna är fördelade på två plan om ca 418 m² lager och produktionsytor på bottenplanet och ca 383 m² kontor en trappa upp. Lager/produktionsytorna är lättillgängliga via lastkaj och takhöjden i lagerdelen är ca 2,8 m. Ytorna går också utmärkt att använda som Showroom. Fastigheten renoverades 2016/2017 och kontoret har en planlösning med både öppna ytor och kontorsrum i varierande storlekar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

801m²

Lokalnummer

A Odhners Gata 7

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats (Olof Asklundsgatan) ligger ca 2 min bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

Service

Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen