KONTAKTA OSS  
031 - 40 73 30  


LOKALFÖRMEDLING
En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss.
Läs mer

UTHYRNINGSUPPDRAG
Få hjälp med uthyrningen av era lediga lokaler. Lokalisera har många intressenter som söker olika typer av lokaler i Göteborgsregionen. Vi tar fram det segment som passar era vakanser bäst, hjälper till med marknadsföring och visningar. I nära samarbete med er driver vi uthyrningsprocessen framåt.
Läs merÖVERLÅTELSE AV HYRESAVTAL
Har ert lokalbehov ändrats under pågående hyresavtal kan Lokalisera hjälpa er att flytta i förtid genom att hitta en hyresgäst till er befintliga lokal och på så sätt lösa er från ert hyresåtagande. För mer information om hur vi kan hjälpa till vid överlåtelser och andrahandsuthyrning kontakta oss.
Läs mer

KONTORSHOTELL
Kontorshotell kan vara ett bra alternativ när du behöver en flexibel kontorslösning med kort bindningstid. Lokalisera har ett eget kontorshotell i Krokslätt som ligger mindre än 10 min från city och samtidigt utanför vägtull.
Läs mer