KONTAKTA OSS  
031 - 40 73 30  
OM OSS
Lokalisera AB erbjuder tjänster inom lokalhyresmarknaden och förmedlar kommersiella lokaler i Göteborg med omnejd. Med stor kunskap om lokal- och fastighetsmarknaden samt med ett brett kontaktnät inom branschen, hjälper vi företag att hitta rätt lokal och läge för sin verksamhet.

Lokalisera har och ska kännetecknas av starkt engagemang för både våra uppdragsgivares uthyrningsbara lokaler och alla de lokalsökande företag som väljer att finna lokal genom oss.

  
FILOSOFI
För oss är det mycket viktigt att både våra kunder och klienter får en optimal lösning och känner sig nöjda. Vi inser att kundnöjdhet är vårt främsta konkurrensmedel och lönsamma affärer görs genom att arbeta på ett hållbart och lyhört sätt. Vi arbetar på lång sikt och vill se klienter återkomma när deras lokalbehov ändras.
 
HISTORIK
Hösten 2005 startade Robert Atterfelt upp ett kontorshotell på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Parallellt hjälpte han familjen att hyra ut lokaler i de egna fastigheterna. Detta är idag grunden till Lokalisera AB. 2010 utökades verksamheten med att erbjuda externa fastighetsföretag förmedlingstjänster. Verksamheten blev tidigt framgångsrik och i samma veva fick företaget ett nytt namn och en ny profil. Sen dess har Lokalisera ettablerat sig på Göteborgs lokalhyresmarknad och skapat många samarbeten med viktiga aktörer.
BETYDELSEN AV LOKALISERA
1 fastställa platsen för, ange platsen för, inringa 2 förlägga, placera 3 lokalisera sig, göra sig hemmastadd, orientera sig.

Att hitta rätt plats, både för sig själv och för en verksamhet är oftast en nyckelfaktor för framgång. Att lokalisera sig rätt och göra sig hemmastadd är något vi har stor förståelse för. Associationerna med ordet Lokalisera anser vi överensstämma med hur vi vill uppfattas i vårt sätt att hjälpa våra kunder.
 
JOBBA HOS OSS
Lokalisera är ett växande företag och söker ständigt kompetenta medarbetare och samarbetspartners inom lokaluthyrnings-branschen som delar vår filosofi. Vi är ett kreativt företag med flexibilitet och ett stort hjärta. Har du erfarenhet av branschen och skulle du vara intresserad av att växa med oss? Skicka gärna en intresseanmälan till info@lokalisera.se märkt ”rekrytering”.