Vintergatan 4

Butik, 865m² , Lindholmen
Nu finns en stor härlig butikslokal i Sannegårdens köpcentrum om totalt 865 kvadratmeter ledig för uthyrning på kort eller längre sikt. Lokalen är granne med ICA Kvantum, Steinbrenner och Nyberg, Apotekt Hjärtat, Sannegårdens Blomsterhall och Fittnes24Seven. Fastigheten har utmärkt skyltläge och det finns bra kommunikationer. Parkering finns för så väl elbil, bil, cykel och hundar.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

865m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Busshållplats på Ceresgatan, ungefär 3 minuters gångväg från fastigheten. Flertalet busslinjer som tar dig i alla väderstreck i Göteborg.

Service

I området finns ett stort utbud av service, exempelvis ICA Kvantum, träningsanläggning, folktandvård, vårdcentral, apotek, blomsterbutik, restauranger, caféer, frisör- och skönhetssalonger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen