Victor Hasselblads Gata 9

Kontor, 239m² , Högsbo-Sisjön
Fastigheten har bra exponering mot Victor Hasselblads gata som är en huvudgata i Högsbo. Byggnaden är representativ och fräsch där fasad och trapphus genomgått en omfattande renovering. Lokalen har en social planlösning med paus-, personal- och loungeytor i mitten samtidigt som det ligger kontorsrum med glaspartier längs med fasadytan. Ytan består av åtta kontorsrum, två konferensrum, trevliga pausytor, kök, WC, WC/dusch samt förråd och städutrymme.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

239m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Victor Hasselblads gata precis utanför fastigheten. Flera busslinjer går hit. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och bussar. Med bil tar du dig snabbt hit tack vare närheten till Söderleden och Dag Hammarskjölds leden.

Service

Det finns ett stort utbud lunchrestauranger i närheten till fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen