Victor Hasselblads Gata 9

Kontor, 315m² , Högsbo-Sisjön
En ljus och trevlig kontorslokal om 315 kvm som är belägen högst upp i byggnaden. Lokalen har gott om fönster åt tre väderstreck med vidsträckt utsikt. Lokalytan består av nio kontorsrum, konferensrum, kök, toaletter, dusch samt vilorum och praktiska förråd. Fastighetens har ett attraktivt läge med bra exponering mot Victor Hasselblads gata som är en huvudgata inom Högsbo. Fastigheten är representativ genomgick en stor renovering under 2013. Parkeringsplatser finns på fastigheten. Lokalen är tillgänglig från 1 oktober.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

315m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Victor Hasselblads gata precis utanför fastigheten och trafikeras av busslinjerna 82 och 758. Med buss tar man sig lätt till Marklandsgatan på 6 minuter. Marklandsgatan är en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och bussar. Med bil tar man sig enkelt till fastigheten tack vare närheten till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Service

Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i området och det är nära till köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen